Chcete v roce 2026 využít svůj potenciál naplno?

Dobrý den všem.

Chcete ještě v roce 2026 využívat klasicky 10% svého potenciálu, nebo toto procento zvýšit?

Posunout dál svůj projekt či výuku ve škole?

Chcete v novém roce rozvíjet svou psychickou odolnost, případně i vašich žáků a studentů?

Naučit se zvládat změny či překonávat překážky s klidem?

Pomáhá tomu dobré klima, spolupráce, důraz na wellbeing a bezpečný prostor pro chyby.

Všechno toto je práce pro kouče. Proto vznikl můj program

Kouč pro celou školu

vhodný i k rozvoji individuálních projektů.

Koučování jednoho učitele ve škole vede nakonec k jeho deprivaci. On roste, ostatní ne.

Pojďme na to jinak - můj program je založen na individuálním koučování ideálně všech členů pedagogického sboru v jedné základní škole či střední škole po dobu celého školního roku. Jsme v tom všichni. Na jedné lodi. Bezpečně. Každý svým tempem, ale bez stagnace. Rozšiřujme postupně svou komfortní zónu o další levely v naší životní hře!

Všichni učitelé ve škole jsou moc? Začněme těmi nejodvážnějšími, kteří inspirují váhavce a pak motivují ty nedůvěřivé.

Můj program si klade za cíl podpořit nejen wellbeing učitelů, a tedy i žáků, ale i podporu při implementaci revizí RVP do praxe, rozvoj potenciálu jak učitelů, tak žáků. Aby nové ŠVP nezůstalo na papíře, ale bylo skutečně implementováno do praxe.

Jak zmiňuje ČŠI:

Odolnost žáků vyrůstá z odolnosti učitelů – z jejich schopnosti reflektovat vlastní práci, hledat rovnováhu mezi nároky a podporou a vytvářet prostředí založené na důvěře, otevřené komunikaci a spolupráci.

Chci se věnovat i facilitaci komunikace mezi školou a rodinou aneb jak opravdu slyšet, co říkají druzí a jak mluvit, aby bylo slyšet skutečně to, co potřebuji.

Pokud vás idea zaujala, napište mi, prosím: katerina@holkat.cz, tel: 773 669 991

Ráda se s vámi potkám osobně a program představím podrobněji Vám, vedení školy i celé sborovně a rodičům.

A opakuji - stejný princip platí i pro rozvoj projektů jednotlivců či skupin, jako jsou právě Učitelé z Marsu.

Díky moc a těším se na spolupráci

Mgr. Kateřina Holubová

vystudovaný právník, kouč s vizí, autor programu Kouč pro celou školu